Thursday, 5 June 2014

Review Sulwhasoo Innerise complete kit (5 item)


udah lama sebenernya mau review yang ini dari bulan yang lalu, tapi baru ketulis sekarang.

aku punya sampel set sulwhasoo Innerise complete kit (5 item),  belinya karena laper mata doang sih. abisnya suka liat kemasannya yang unyu unyu.

di korea sulwhasoo ini termasuk produk high end, and pricey mungkin karena terdiri dari bahan bahan herbal pilihan, kalo aku liat dari produknya kebanyakan lebih  konsentrasi untuk masalah kulit dan anti aging. juga line produknya banyak jadi agak bingung juga pas pertama kenal.



nah disampel set yang aku punya, ada lima macem;

dari kiri --> kanan; essential balancing emulsion, essential balancing water,  first care activating serum, innerise complete serum, essential firming cream

ini mah dua line produk dicampur jadi satu. 




deskripsi produk & tips tips; aku copas langsung dari web nya;

Essential balancing emulsion; A moisture-rich emulsion for soft, smooth skin


Product Descriptions

Formulated with Korean Medicinal Herbs, this moisture-rich emulsion promotes soft, smooth skin.

- Mountain Peony softens skin texture and Yai Jiu Hua improves skin clarity by promoting skin's natural circulation.
- Spreading easily over the skin and absorbing completely, this essential moisturizer leaves skin smooth and supple.

How to Use

After applying water in the morning and evening, dispense an appropriate amount of the product onto palm and slowly smooth over face.

Skincare Tips

  1. step 1After using Balancing Water every morning and evening, release an appropriate amount and gently apply onto the face using your palms.
    step 1, image preview
  2. step 2Use your palms alternately to massage your cheeks from the chin to the temples.
    step 2, image preview


Essential balancing water; A gel-textured toner for deep hydration


Product Descriptions

Formulated with Korean medicinal herbs, this gel-textured water balances and delivers deep hydration.

- Purslane effectively hydrates the skin and Matrimony Vine soothes and calms the skin while promoting deep hydration.
- Spreading gently over the skin and penetrating deep into the skin this essential water saturates the skin with optimum hydration and nutrients.

How to Use

After applying First Care Serum in the morning and evening, dispense an appropriate amount of the product onto your palm and smooth it over face.

Skincare Tips

  1. step 1After using First Care Serum every morning and evening, release an appropriate amount and gently apply onto the face using your palms.
    step 1, image preview
  2. step 2Use your palms alternately to massage your cheeks from the chin to the temples.
    step 2, image preview



First care activating serum; An essential regimen boosting serum


Product Descriptions

Formulated with Korean medicinal herbs, this essential regimen boosting serum assures optimal skin care results, promoting balance and replenishing essential moisture and nutrients.

- Membranous Milkvetch promotes natural skin circulation and Dwarf Lilyturf and Licorice boost synergy among herbal extracts to restore skin’s natural healthy radiance.
- Absorbing instantly and deep within the skin, this serum leaves the skin soft, smooth and supple, prepares skin to receive treatment and boosts the efficacy of skin care used throughout the regimen.

How to Use

After facial wash in the morning and evening, pump 2~3 times onto palm and apply with fingertips. Gently wrap the face with hands to help absorption of the product.

Skincare Tips

  1. step 1Release an appropriate amount and distribute them to your cheeks, chin, and forehead. Use your fingers to gently massage the cheeks to enhance penetration (repeat about 3 times)
    step 1, image preview
  2. step 2Use the middle and ring fingers of your hands to massage up from the nasolabial folds to the ridge of your nose.
    step 2, image preview
  3. step 3Use all of your fingers alternately to massage diagonally to enhance penetration (repeat about 3 times)
    step 3, image preview
  4. step 4Use all of your fingers to massage up the chin line to enhance penetration and finish up with the firming massage (repeat about 3 times)

step 4, image preview

Innerise complete serum; A serum formulated with traditional Korean herbs that densify the skin to improve its radiance, texture, and contour.


Product Descriptions

Yeongsil Complex<sup>1)</sup>, formulated to activate the skin densifying factors, densifies your skin to revive its radiance, texture, and contour. <br>The thick texture quickly penetrates, leaving refreshing suppleness. <br><br>
1) The major ingredient of Innerise Complete Serum formulated with Yeongsil, the baby brier fruit, Polygonatum officinale, and red ginseng saponin.
Yeongsil Complex1), formulated to activate the skin densifying factors, densifies your skin to revive its radiance, texture, and contour.
The thick texture quickly penetrates, leaving refreshing suppleness.

1) The major ingredient of Innerise Complete Serum formulated with Yeongsil, the baby brier fruit, Polygonatum officinale, and red ginseng saponin.

How to Use

Every morning and evening, pump 1-2 times and gently spread over your face after emulsion (lotion).


Essential firming creamA cream for healthy-looking skin and resilience

Product Descriptions

Formulated with Korean medicinal herbs, this cream nourishes skin inside and out to restore healthy-looking skin and resilience.

- Adlay Millet detoxifies the skin while Pomegranate and Ginkgo Bibloba Leaf extract restore skin density and promote tighter-looking contours for aged, damaged sagging skin.
- This firming and lifting cream spreads smoothly onto skin and has a perceptible instant firming effect on the skin.

How to Use

After applying eye cream in the morning and evening, take appropriate amount of the product and gently spread over face in the direction of the skin texture.

Skincare Tips

  1. step 1① Chanjuk (inner ends of the eyebrows)
    ② Taeyang (temples between the ears and eyes)
    ③ Jeongmyeong (the concave points between the inner ends of the eyes and the nose)
    ④ Keoryo (the point where the lateral line of the nose meets the underline of the pupils)
    ⑤ Yeonghyang (both sides of the nose)
    ⑥ Sugu (between the upper lip and the nostrils)
    ⑦ Jichang (both ends of the lips)
    ⑧ Sungjang (between the lower lip and the chin line)

    step 1, image preview
swacth masing masing item;


teksture nya bisa dilihat sendiri  :)

pertama coba, aku mau liat seberapa bagus ini produk. seminggu aku jeda ga pake apa apa. kemudian baru pake ini ga pake yang lain lain selama tiga minggu. 

so far so good, ga ada purging atau breakout. kulit aku kelihatan aman aman aja kelihatan tetap sehat, dan lebih lebih cerah. wanginya juga enak ada campuran wangi bunga bunga dan herbal jadi satu.

cuma pas dipake kulit wajah jadi berminyakkkkk untuk ngakalinnya aku tepuk tepuk pelan, kemudian pijat seperti petunjuk dari web resminya, atau di uap air hangat biar cepat menyerap. walaupun jadinya masi berminyak. 

mungkin karena ini skin care yang dikhusus kan untuk wanita asia timur dengan empat musim (yang kebanyakan kulitnya kering). jadinya bener bener moisture banget pake banget hingga dikulit indonesiaku yang awalnya sudah berminyak jadi tambah berminyak. 


#repot 


*kalo ga telaten bisa jerawatan karena minyak yang berlebih*

pakenya pagi sama sore, katanya saat itu adalah kondisi terbaik kulit, dan pastikan kulit dalam keadaan bersih sebelum memakainya.

 kalo sekarang sih aku pakainya selang seling atau pakainya jika kulitku bener bener terasa keringgg banget. sebenernya aku pengennya satu aja trus templokin ke wajah dah selesai. tinggal ngerjain yang lain. hoho dasar pemalas


o iya hampir lupa; urutan pemakaian di kotaknya

first care activatin serum -> essential balancing water -> essential balancing emultion -> innerise complete serum -> essential firming cream.

beli lagi apa ga?? enggaaaa, soalnya mahal, dan sepertinya susah cocok untuk kulit berminyak seperti aku, juga susah dicari di indonesia (yang sampel set nya) kalo yang full sizenya sepertinya udah ada disalah satu mall di jakarta. ceki ceki aja


amna

2 comments:

  1. coba cek di alikolo.com deh. Produk-produk Sulwashoonya murah loh. Kemarin beli yang basic kit cuma 199 ribu. barangnya asli kok sis. Just for sharing sih, semoga membantu yaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sharingnya mba dewi :D

      Delete

Sharing is caring <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...